Ricoh – Regional Office

Pivotal were commissioned by Ricoh UK to support them in one of their regional office developments.

We supported Ricoh in supplying high-quality, bespoke floor to ceiling partition displays.

The brief and drawings were supplied by Ricoh – our main aim was to create something captivating, cost effective and contemporary.

The joinery element with regards to the wood was FSC sourced, which makes it sustainable – a process we strongly support and maintain here at Pivotal.

Ricoh’s designs represented a contemporary finish with the use of layered and cross-over straps.

This created an overall abstract finish that generates a conceptual and current impression.

Our project management team executed this install at an effect cost and to budget for the client.

The use of the wall partitions in this office creates separate working areas and spaces where functionality is key, yet still maintaining that open plan accessibility.

Our dedicated team were able to project manage, manufacture and install these partitions successfully for Ricoh and we look forward to working with them in the near future on forthcoming projects.

Client: Ricoh

Category: Creative, Partitions